muffins

resultatet:

bakdags

heey'
har precis suttit & kollat på hairspray, det var en härlig film tycker jag, se värd? ja :) aja händer inte så mke idag mer än träning ikv. men nu ska jag baka muffins, vi får se hur det går...
slänger in dagens outfit:

väst - spanien
spetslinne - bikbok
jeans - cheap monday

home

heey'
då var man hemma efter 2 helt underbar veckor nere i spanien! shoppat,sola & badat som galningar & halt det helt lovely! bussresan hem var ett helvete! motorn gick sönder nere i frankrike när vi var på väg hem så vi fick sitta på motorvägen i typ 2-3 timmar, men vi kom ju hem iaf, fast vi 6 på morgonen isf för 7 på kvällen före.aja nu sitter jag i vetlanda hos mamma & ska snart dra mig ner mot stan, bilderna är uppe på fejjan men det kommer även upp här på bloggen så snart jag hinner. men vi hörs när jag kommer he mför nu ska jag ner till stan.
take care!

lovely!

heeey'
ännu en underbar dag av sol & bad lider mot sitt slut, men imon kommer en ny. udag var det la playa på förmiddan sen poolen på eftermiddan eftersom det var semi & final i vollyboll'n för skånepöjkarna. igår var vi inne i lloret på kvälle & satt på standen & myste, helt underbart härligt är det här nere, men man saknar väll home lite ibland.. ikv blir det att kolla på spanien hos mario & det kan nog bli rätt galet där eftersom det är skånepöjkarnas sista dag ;) men skirver mer ngn annan dag, ha de gott!

livet leker

heey'
livet här nere är galet bra! turkarna är på som fan i minishopparna men vi gillar't har nog inte skrattat så mke på länge som jag gjorde igår. aja idag har vi stekt hela dagen & fått redit mke färg men glömde sola ryggen så det får jag göra helt tiden imon tills vi drar in till barclona, ja det är så att jag maja & sara kommer åka in till barcelona imon uan mina päron, så vi får se hur detta kommer att gå, men det blir nog nice. ser fam emot camp nou riktigt mke kan jag ju säga. de är andra gången jag är i bacelona men förra året speade u2 så kunde inte gå in på stadion, men mu måste jag dra upp till min flickor & berätta världens nyhet! men ni får inget veta om saken. vi hörs. ha det bra


it's wonderful!

heey'
nu har vi varit här nere i 3 dagar typ tror jag ;p bussresan hit gick sådär för växellådan gick sönder så vi stod still i 5 timma, men för övrigt är allt helt underbart & solen skiner, lite molningt idag men det går snart över. nu kommre sara & ska ha datan så ska upp i duschen nu, kommer lägga ut lite bilder under resans gång men det blir senare i veckan, ha det bra !

spanien

heey'
en underbart lyckad kväll är avklarad, även att den slutade i tårar & rinnade mascara. sången i kyrkan gick bra & lika så serveringen, kommer sakna vissa sjukt mkt! men nu måste jag sluta åker till spanien NU!  

packat & klart

heey'
i skolan var jag sjukt nere, vet inte redit varför men kanske för att det var 9:ornas sista dag. känns inte alls bra faktiskt, & imon kommer jag lipa som i i den. usch vill inte tänka på det nu i förväg, men kan ju täkna på att jag iaf åker till spanien imon ! det är jag sjukt pepp på! men först ska jag sjunga på avslutningen & sen är det servering! den ser jag fram emot & hoppas att den blir riktigt bra. nu har jag iaf packat alla kläder som ska med till spanien, men kommer säkert på ngt mer som ska med. aja ikv blir det att kolla sm om det inte regnar.

dagens outfit:

spetslinne - bikbok
haremsbyxor - hm
smycken - gina tricot / (sävsjöfestivalen )

ett försenat grattis


eftersom jag inte var hemma på hela dagen igår så hade jag inte tillgång till ngn data & kunde därför inte skriva ett grattis inlägg till/om världens bästa bästiis som fyllde 15 igår. den killen är Viktor Lindström, han är den som jag berättar i stort sätt allt för & det gör jag eftersom jag litar på honom till 1000! du är den bästa!
love you ♥

en natt i min egen säng

heey'
kom precis hem från stan. har varit & kollat på SATC2 med sara & elin, nu är jag sjukt trött & det ska bli väldigt skönt att få sova i sin egna säng inatt! men natti natti cuties!

saga:
hur många, & vilka är det från din familj då? ;)

svar:
förstår inte riktigt var du menara med hur många men tror det kan vara hur många från min familj elr? isf är det 4 st, jag, m&p & min lillebror (:

hemma

heeey'
kom precis hem efter en liten ''klassresa'' i Åseda. sov i tält, men min mardass var sönder så lyften gick ur.. usch den var en mardröms natt! men vid ca 2 gick jag & kajsa & la oss på alltanen, så lite sömn fick man, men är skit trött nu så ska gå & lägga mig en stund innan jag drar på bio med sara,elin & ronja. bilder från igår kommer!

saga:
är du bra på att sjunga eller?
har dfu sjungt mkt innan? ;)
ska ni åka till spanien själva?(:
svar
Hehe ka ju inte säga att jag är dålig iaf ;)
ja rätt mke gick på solo sång ett år :)
nej jag ska åka med min en liten del av min familj & så ska maja rosander & sara hjälmeby hänga med :)

L&L

heey'
sitter under ett varmt täcke med lisa borglin. blev en mysig kväll hemma hos mig & nere vi sjön. imon är det match, hoppas på vinnst såklart men nu ska vi mysa!
BFF ♥




en lång cykeltur

heee
idag cyklade jag & kajsa dumma som vi är till ramkvilla. till en början gick det väll bra men det blev värre.. sjukt jobbigt & varmt men vi hade det faktiskt rätt bra, sjöng & skrattade hela vägen så vi klarade att cyckla ca 2.5 mil. men pallade inte göra det hem igen så nina kom & hämtade oss. aja nu sitter jag i min säng & lyssnar på musik & hoppas på att lisa kommer ikv. nästa vecka kommer nog bli en toppen vecka + att jag bara har 3 dagar kvar i skolan för är ledig på tisdag & sen åker jag till SPIAN på torsdag :D längtar sjukt mke & till serveringen, den ser ut att bli riktigt bra & nu är vi klara med planeringen, så nu ska den bara genomföras! men jag kommer lipa som fan eftersom våra älskade 9:or lämnar oss, men rätt skönt att man blir äldst nu. respekten på topp. men ska första göra ingentiing, se yaa! 

svar på anonym:
nej det är inte en riktigt tatuering, men skulle vilja göra den elr ngt liknande ;)

 
slänger in dagens outfit

tubtopp-gina tricot
jeansshorts-ginatricot

bytte navelpericing idag med, va tycks?


nytt skal till min iphone:

slut på plugget!

heey'
en helt underbar dag idag ! en sol, en klar blå himmel, vänner, musik & sista provet! ni hör ju bara hur bra dagen har varit för mig. förutom att jag är sjuk & lindström har retat mig hela dagen för att jag är teppt. & jag skulle ha träffat sötnosen idag men såklart än man ju sjuk, usch får verkligen inte vara sjuk nästa torsdag för 1. Jag ska sjunga på 9:ans avslutning i kyrkan. 2. jag ska servera dom. 3. jag maja & sara åker till spanien i 2 veckor. det ser jag verkligen fram emot, det sämsta med nästa torsdag är att 9:orna slutar & jag kommer lipa som fan & kommer inte träffa alla vänner lika mycket som man är van vid att träffa varje dag. aja sommar -10 kommer iaf bli en toppen sommar känner jag på mig:D nu är det slut på allt plugg & betygen är satta. men nu vill jag veta vad jag fått i alla ämnena! nu ska jag krypa ner & lyssna på min ny nerladde musik! puss !

kvällsmat på sängen


världens bästa pappa kom in med mackor till mig, som sitter i sängen & pluggar, men snart har sofi duschat klart & då blir det att dampa i camen, aja se you ♥

gillar min tatuering som jag gjorde på rix i lördags starkt! det är ett L ;)
RIXFM VAR UNDERBART!♥

9 dagar till spanien!

heeey'
skolan funkade väll bra, fick VG på spanska provet & MVG  på teknik provet ;o rätt nice ju. efter skolan drog jag in till stan & gick runt lite med becca, men nu sitter jag i sängen & pluggar på no & so, 2 prov kvar sen är det slut!  känns som det nyss var 90 dagar kvar till spanien & nu är det bara 9.. yeeh det kommer bli helt underbart! TAGGAR SOM FAN! men vi hörs måste fortsätta plugga..

RSS 2.0